• 0 out of 5

    alibernet ´17

    Ručne oberané hrozno po prebratí na vibračnom stole bolo odstopkované a šetrne pomleté. Po prečerpaní do vinifikátorov, kde po krátkej macerácii pri nízkej teplote, nasledovalo kvasenie pri 28°C a viac ako trojtýždňové nakvášanie na šupkách. Po vylisovaní víno zrelo 30 mesiacov v dubových sudoch.
    11.32  s DPH
  • 0 out of 5

    cabernet blanc ´19

    Víno bolo vyrobené zo samotoku ručne oberaného a triedeného hrozna odrody Cabernet Sauvignon bez mletia, lisovania a nakvášania na šupkách.  Kvasný proces prebiehal s využitím čistej kultúry aktívnych vínnych kvasiniek v nerezových nádobách pri zníženej teplote 14 – 16 °C, kde dokvasilo do sucha.
    9.79  s DPH
  • 0 out of 5

    chardonnay ´17

    Víno bolo vyrobené kombináciou moderných a tradičných postupov. Alkoholové kvasenie prebiehalo v reduktívnom prostredí s regulovanou teplotou. Po dokvasení 40 % z objemu zrelo 6 mesiacov v drevených sudoch na kvasničných kaloch metódou „sur lie“. Vďaka nej víno získalo bohatšie sekundárne arómy, telo a štruktúru. Na záver boli oba diely vína spojené a víno po nafľašovaní niekoľko mesiacov zrelo vo fľašiach.
    8.06  s DPH
  • 0 out of 5

    château rúbaň grand ’17

    Château Rúbaň Grand ´17 Prémiové červené víno vyrobené z výberu najlepších sudov ročníka, ktorý bol pre červené vína najlepší za posledné desaťročie. Víno bolo vyrobené s dokonale zrelého, cibébovatelého hrozna, odrôd Dunaj, Alibernet a Frankovka modrá oberaného pri priemernej cukornatosti 26 °NM. Vína samostatne fermentovali na celých bobuliach, vo vinifikátoroch po dobu 4 týždňov a po vylisovaní vyzrievali v menších aj väčších dubových sudoch po dobu 30 mesiacov. Pozn.: Víno nie je kompatibilné s našimi dostupnými darčekovými krabicami. Čoskoro bude k dispozícii nová darčeková krabica navrhnutá iba pre toto víno. Ďakujeme za porozumenie.
    21.90  s DPH
  • 0 out of 5

    frankovka modrá ´17

    Ručne oberané a prebrané hrozno zo starých vinohradov z najlepšieho strekovskeho honu Góre, bolo spracované šetrne v kombinacii tradičných a moderných výrobných postupov. Víno po dokvasení na šupkách a malokatickej fermentácií zrelo 12 mesiacov v nových 1 300 litorvých sudoch.
    11.32  s DPH
  • 0 out of 5

    hron ´18

    Ťažké červené víno zo slovenského novošľachtenca, ktorý vznikol skrížením odrôd Castets x Abouriou noir. Hrozno bolo ručne oberané a následne ešte raz pretriedené na vibračnom stole. Odstopkované, celé bobule hrozna prešli pomalou maceráciou pri nízkej teplote a následne prebehlo spontánne kvasenie s maceráciou na šupkách po dobu viac ako tri týždne. V mladom víne prirodzene prebehlo jablčno-mliečne kvasenie a následne bolo umiestnené do dubových sudov, kde vyzrievalo 18 mesiacov.
    16.48  s DPH
  • 0 out of 5

    muškát žltý ’20

    Víno iskrivej, svetlej slamovo-zlatistej farby so zeleným odleskom po okrajoch. Mimoriadne atraktívna a intenzívna aromatika, plná muškátových tónov, lúčnych kvetov, zrelého žltého ovocia a citrusov je sprevádzaná šťavnatou chuťou, plnou ovocných kyseliniek, čerstvého korenia, štipky zvyškového cukru a doznievajúcich muškátových tónov v dochuti vína.
    8.50  s DPH
  • 0 out of 5

    rizling rýnsky ´17

    Dokonale zrelé hrozno bolo čiastočne napadnuté ušľachtilou plesňou botrytis cinerea persoon. Spracované bolo šetrne a s obmedzením prístupu vzdušného kyslíka vo všetkých fázach výroby vína. Alkoholová fermentácia prebehla v nerezových nádobách pri teplote pod 14 – 16 °C, následne bolo víno 6 mesiace ponechané na čistých kvasničných kaloch a 10% objemu dozrievalo v malých dubových sudoch. Tým sa podporila bohatšia štruktúra chuti s dôrazom na herbálny až krémovo-korenistý tón.
    10.50  s DPH
  • 0 out of 5

    svoj sen ´19

    Hrozno tohto málo pestovaného novošľachtenca (Rulandské šedé x Leánka x Rizling rýnsky) bolo zberané v plnej technologickej zrelosti. Ideálny obsah kyselín a prírodných cukrov umožnil spracovanie v reduktívnych podmienkach so šesťmesačným ležaním na jemných kvasničných kaloch. 20% vína vyzrievalo počas 6 mesiacov v nových drevených sudoch z kombinácie agátového a dubového dreva, ktoré ešte obohacujú celú štruktúru vína o jemné taníny a vyzdvihujú ovocné tóny.
    14.30  s DPH
  • 0 out of 5

    veltlínske zelené ´19

    Ručne oberané hrozno bolo 14 hodín macerované pri nízkej teplote a spracované šetrne a v reduktívnych podmienkach bez prístupu kyslíka. Alkoholová fermentácia prebehla v nerezových nádobách pri teplote pod 14 °C, následne bolo víno krátkodobo ponechané na jemných kvasničných kaloch.
    9.79  s DPH