• 0 out of 5

    Alibernet ´16

    Ručne oberané hrozno po prebratí na vibračnom stole bolo odstopkované a šetrne pomleté. Po prečerpaní do vinifikátorov, kde po krátkej macerácii pri nízkej teplote, nasledovalo kvasenie pri 28°C a viac ako trojtýždňové nakvášanie na šupkách. Po vylisovaní víno zrelo dlho v dubových sudoch.
    11.32  s DPH
  • 0 out of 5

    Cabernet Blanc ´18

    Víno bolo vyrobené zo samotoku ručne oberaného a triedeného hrozna odrody Cabernet Sauvignon bez mletia, lisovania a nakvášania na šupkách. Kvasný proces prebiehal s využitím čistej kultúry aktívnych vínnych kvasiniek v nerezových nádobách pri zníženej teplote 14 – 16 °C, kde dokvasilo do sucha.
    9.79  s DPH
  • 0 out of 5

    Cabernet Sauvignon ´17

    Ručne oberané hrozno bolo odstopkované a nepomleté premiestnené do veľkých vinifikátorov. Po krátkej studenej macerácii nasledovalo plynulé kvasenie pri 28°C a trojtýždňové nakvášanie na šupkách. Po vylisovaní víno zrelo 20 mesiacov v 400-l dubových sudoch.

    11.32  s DPH
  • 0 out of 5

    Chardonnay ´17

    Víno bolo vyrobené kombináciou moderných a tradičných postupov. Alkoholové kvasenie prebiehalo v reduktívnom prostredí s regulovanou teplotou. Po dokvasení 40 % z objemu zrelo 6 mesiacov v drevených sudoch na kvasničných kaloch metódou „sur lie“. Vďaka nej víno získalo bohatšie sekundárne arómy, telo a štruktúru. Na záver boli oba diely vína spojené a víno po nafľašovaní niekoľko mesiacov zrelo vo fľašiach.
    8.10  s DPH
  • 0 out of 5

    Dunaj ´18

    Ručne oberané hrozno po prebratí na vibračnom stole bolo odstopkované a šetrne pomleté. Následne prečerpané do vinifikátorov, kde po krátkej macerácii pri nízkej teplote nasledovalo kvasenie pri 28°C a trojtýždňové nakvášanie na šupkách. Po vylisovaní víno zrelo v malých aj väčších dubových sudoch.
    13.53  s DPH
  • 0 out of 5

    Frankovka Modrá ´16

    Ručne oberané a prebrané hrozno zo starých vinohradov z najlepšieho strekovskeho honu Góre, bolo spracované šetrne v kombinacii tradičných a moderných výrobných postupov. Víno po dokvasení na šupkách a malokatickej fermentácií zrelo 12 mesiacov v nových 1 300 litorvých sudoch.
    11.32  s DPH
  • 0 out of 5

    Rizling Rýnsky ´17

    Dokonale zrelé hrozno bolo čiastočne napadnuté ušľachtilou plesňou botrytis cinerea persoon. Spracované bolo šetrne a s obmedzením prístupu vzdušného kyslíka vo všetkých fázach výroby vína. Alkoholová fermentácia prebehla v nerezových nádobách pri teplote pod 14 – 16 °C, následne bolo víno 6 mesiace ponechané na čistých kvasničných kaloch a 10% objemu dozrievalo v malých dubových sudoch. Tým sa podporila bohatšia štruktúra chuti s dôrazom na herbálny až krémovo-korenistý tón.
    12.09  s DPH
  • 0 out of 5

    Svoj Sen ´19

    Svoj sen ´19 Hrozno tohto málo pestovaného novošľachtenca (Rulandské šedé x Leánka x Rizling rýnsky) bolo zberané v plnej technologickej zrelosti. Ideálny obsah kyselín a prírodných cukrov umožnil spracovanie v reduktívnych podmienkach so šesťmesačným ležaním na jemných kvasničných kaloch. 20% vína vyzrievalo počas 6 mesiacov v nových drevených sudoch z kombinácie agátového a dubového dreva, ktoré ešte obohacujú celú štruktúru vína o jemné taníny a vyzdvihujú ovocné tóny.
    14.30  s DPH
  • 0 out of 5

    Veltlínske Zelené ´19

    Ručne oberané hrozno bolo 14 hodín macerované pri nízkej teplote a spracované šetrne a v reduktívnych podmienkach bez prístupu kyslíka. Alkoholová fermentácia prebehla v nerezových nádobách pri teplote pod 14 °C, následne bolo víno krátkodobo ponechané na jemných kvasničných kaloch.
    9.79  s DPH