• 0 out of 5

    Cabernet Blanc ´18

    Víno bolo vyrobené zo samotoku ručne oberaného a triedeného hrozna odrody Cabernet Sauvignon bez mletia, lisovania a nakvášania na šupkách. Kvasný proces prebiehal s využitím čistej kultúry aktívnych vínnych kvasiniek v nerezových nádobách pri zníženej teplote 14 – 16 °C, kde dokvasilo do sucha.
    9.79  s DPH
  • 0 out of 5

    Chardonnay ´17

    Víno bolo vyrobené kombináciou moderných a tradičných postupov. Alkoholové kvasenie prebiehalo v reduktívnom prostredí s regulovanou teplotou. Po dokvasení 40 % z objemu zrelo 6 mesiacov v drevených sudoch na kvasničných kaloch metódou „sur lie“. Vďaka nej víno získalo bohatšie sekundárne arómy, telo a štruktúru. Na záver boli oba diely vína spojené a víno po nafľašovaní niekoľko mesiacov zrelo vo fľašiach.
    8.10  s DPH
  • 0 out of 5

    D´ Balance MV

    Hrozno odrody Devín bolo čiastočne cibébovatené, napadnuté ušľachtilou plesňou Botrytis cinerea, čo mu dodalo nezameniteľný charakter a jedinečnosť. Ručne zberané hrozno bolo spracované šetrne a s obmedzením prístupu vzdušného kyslíka počas celého procesu fermentácie, ktorá prebehla v nerezovýchnádobách pri teplote pod 14 °C. Kvasenie prebiehalo spontánne, za použitia vlastných kvasiniek odrody Devín. Odroda Chardonnay, ktorá tvorí druhú zložku vína, fermentovala taktiež v nerezových nádobách pri zníženej teplote, avšak konečná fáza kvasenia prebehla v nových drevených sudoch s objemom 225l, kde následne vyzrievala 6 mesiacov.
    10.29  s DPH
  • 0 out of 5

    Mília ´19

    Víno z tohto novošľachtenca pochádza z mladého vinohradu zberaného v kvalite výber z hrozna. Ručne oberané hrozno bolo spracované šetrne a niekoľko hodín macerované pri zníženej teplote a s obmedzením prístupu vzdušného kyslíka vo všetkých fázach výroby vína. Alkoholová fermentácia prebehla v nerezových nádobách pri teplote pod 14 °C a následne bolo víno krátkodobo ponechané na čistých kvasničných kaloch.
    13.20  s DPH
  • 0 out of 5

    Noria ´18

    Víno československého novošľachtenca pochádza z mladého vinohradu zberaného v kvalite neskorý zber. Moderná technológia s využitím fyzikálnej regulácie kvasenia nám umožnila vyrobiť príjemné víno intenzívnej ovocnej vône a chuti v kategórii polosuchých vín.
    12.09  s DPH
  • 0 out of 5

    Rizling Rýnsky ´17

    Dokonale zrelé hrozno bolo čiastočne napadnuté ušľachtilou plesňou botrytis cinerea persoon. Spracované bolo šetrne a s obmedzením prístupu vzdušného kyslíka vo všetkých fázach výroby vína. Alkoholová fermentácia prebehla v nerezových nádobách pri teplote pod 14 – 16 °C, následne bolo víno 6 mesiace ponechané na čistých kvasničných kaloch a 10% objemu dozrievalo v malých dubových sudoch. Tým sa podporila bohatšia štruktúra chuti s dôrazom na herbálny až krémovo-korenistý tón.
    12.09  s DPH
  • 0 out of 5

    Sekt Noria ´18

    Víno slamovo-zlatistej farby s iskrivým zeleným odleskom a jemným decentným perlením. Aromatika vína je výrazná, kvetnato-ovocná s tónmi zrelého pomela, jesennej hrušky a limetkovej kôry.
    17.04  s DPH
  • 0 out of 5

    Svoj Sen ´19

    Svoj sen ´19 Hrozno tohto málo pestovaného novošľachtenca (Rulandské šedé x Leánka x Rizling rýnsky) bolo zberané v plnej technologickej zrelosti. Ideálny obsah kyselín a prírodných cukrov umožnil spracovanie v reduktívnych podmienkach so šesťmesačným ležaním na jemných kvasničných kaloch. 20% vína vyzrievalo počas 6 mesiacov v nových drevených sudoch z kombinácie agátového a dubového dreva, ktoré ešte obohacujú celú štruktúru vína o jemné taníny a vyzdvihujú ovocné tóny.
    14.30  s DPH
  • 0 out of 5

    Veltlínske Zelené ´19

    Ručne oberané hrozno bolo 14 hodín macerované pri nízkej teplote a spracované šetrne a v reduktívnych podmienkach bez prístupu kyslíka. Alkoholová fermentácia prebehla v nerezových nádobách pri teplote pod 14 °C, následne bolo víno krátkodobo ponechané na jemných kvasničných kaloch.
    9.79  s DPH