Prinesie vám pohľad na víno, s akým ste sa doteraz nestretli. Myslíme si, že náš vzťah k tomuto remeslu a región je to, čo robí naše víno výnimočným. 

  • 0 out of 5

    Alibernet ´16

    Ručne oberané hrozno po prebratí na vibračnom stole bolo odstopkované a šetrne pomleté. Po prečerpaní do vinifikátorov, kde po krátkej macerácii pri nízkej teplote, nasledovalo kvasenie pri 28°C a viac ako trojtýždňové nakvášanie na šupkách. Po vylisovaní víno zrelo dlho v dubových sudoch.
    11.32  s DPH
  • 0 out of 5

    Cabernet Blanc ´18

    Víno bolo vyrobené zo samotoku ručne oberaného a triedeného hrozna odrody Cabernet Sauvignon bez mletia, lisovania a nakvášania na šupkách. Kvasný proces prebiehal s využitím čistej kultúry aktívnych vínnych kvasiniek v nerezových nádobách pri zníženej teplote 14 – 16 °C, kde dokvasilo do sucha.
    9.79  s DPH
  • 0 out of 5

    Cabernet Sauvignon ´17

    Ručne oberané hrozno bolo odstopkované a nepomleté premiestnené do veľkých vinifikátorov. Po krátkej studenej macerácii nasledovalo plynulé kvasenie pri 28°C a trojtýždňové nakvášanie na šupkách. Po vylisovaní víno zrelo 20 mesiacov v 400-l dubových sudoch.

    11.32  s DPH
  • 0 out of 5

    Cabernet Sauvignon Rosé ´19

    Víno bolo vyrobené z ručne oberaného a triedeného hrozna odrody Cabernet Sauvignon po niekoľkohodinovom macerovaní na šupkách. Kvasný proces prebiehal s využitím čistej kultúry aktívnych vínnych kvasiniek v nerezových nádobách pri regulovanej teplote 14 – 16 °C a bol zastavený pred dokvasením do sucha.
    9.57  s DPH
  • 0 out of 5

    Cabernet Sauvignon Rosé Sparkling ´19

    Ružové, perlivé víno bolo vyrobené z ručne oberaného a triedeného hrozna odrody Cabernet Sauvignon po niekoľkohodinovom macerovaní na šupkách. Kvasný proces prebiehal s využitím čistej kultúry aktívnych vínnych kvasiniek v nerezových nádobách pri regulovanej teplote 13 – 14 °C a bol zastavený pred dokvasením do sucha. Víno bolo následne dosýtené kysličníkom uhličitým (CO2).
    9.57  s DPH
  • 0 out of 5

    Chardonnay ´17

    Víno bolo vyrobené kombináciou moderných a tradičných postupov. Alkoholové kvasenie prebiehalo v reduktívnom prostredí s regulovanou teplotou. Po dokvasení 40 % z objemu zrelo 6 mesiacov v drevených sudoch na kvasničných kaloch metódou „sur lie“. Vďaka nej víno získalo bohatšie sekundárne arómy, telo a štruktúru. Na záver boli oba diely vína spojené a víno po nafľašovaní niekoľko mesiacov zrelo vo fľašiach.
    8.10  s DPH
  • 0 out of 5

    D´ Balance MV

    Hrozno odrody Devín bolo čiastočne cibébovatené, napadnuté ušľachtilou plesňou Botrytis cinerea, čo mu dodalo nezameniteľný charakter a jedinečnosť. Ručne zberané hrozno bolo spracované šetrne a s obmedzením prístupu vzdušného kyslíka počas celého procesu fermentácie, ktorá prebehla v nerezovýchnádobách pri teplote pod 14 °C. Kvasenie prebiehalo spontánne, za použitia vlastných kvasiniek odrody Devín. Odroda Chardonnay, ktorá tvorí druhú zložku vína, fermentovala taktiež v nerezových nádobách pri zníženej teplote, avšak konečná fáza kvasenia prebehla v nových drevených sudoch s objemom 225l, kde následne vyzrievala 6 mesiacov.
    10.29  s DPH
  • 0 out of 5

    Dunaj ´17 v darčekovej krabici

    Ručne oberané hrozno v plnej zrelosti, napadnuté ušľachtiľou plesňou botrytis cinerea persoon, ktorá jemným narušeným šupiek hrozna výrazne napomohla odparovaniu vody z bobúľ a koncentrovaniu vysokej cukornatosti. Táto ušľachtilá pleseň dodala aj samotnému vínu, nezameniteľné chuťové a aromatické vlastnosti a výrazne dotvára komplexnosť výsledného produktu. Fermentácia prebiehala veľmi pomaly a pozvoľna, pričom vo víne zostalo zachované veľké množstvo prírodného zvyškového cukru. Po vylisovaní víno zrelo v malých dubových sudoch.
    39.60  s DPH
  • 0 out of 5

    Dunaj ´18

    Ručne oberané hrozno po prebratí na vibračnom stole bolo odstopkované a šetrne pomleté. Následne prečerpané do vinifikátorov, kde po krátkej macerácii pri nízkej teplote nasledovalo kvasenie pri 28°C a trojtýždňové nakvášanie na šupkách. Po vylisovaní víno zrelo v malých aj väčších dubových sudoch.
    13.53  s DPH
  • 0 out of 5

    Frankovka Modrá ´16

    Ručne oberané a prebrané hrozno zo starých vinohradov z najlepšieho strekovskeho honu Góre, bolo spracované šetrne v kombinacii tradičných a moderných výrobných postupov. Víno po dokvasení na šupkách a malokatickej fermentácií zrelo 12 mesiacov v nových 1 300 litorvých sudoch.
    11.32  s DPH